PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Mitä parhaat vedonlyöntibonukset ovat?

Parhaat vedonlyöntibonukset voivat olla vaikka mitä bonusmuotoja, kunhan tarjous on pelaajan näkökulmasta markkinoiden kärkitasoa. Esimerkiksi ilmaisvedot, riskittömät vedot sekä talletusbonukset voidaan kaikki luokitella ryhmään parhaat vedonlyöntibonukset, kunhan niistä löytyvät kierrätysehdot ovat tarpeeksi herkulliset.

Ilmaisvetojen sekä riskittömien vetojen kanssa tämä usein tarkoittaa sitä, että bonusrahalla ei ole lainkaan kierrätysvaatimuksia. Oli kyseessä sitten ilmaisvedosta maksettavat nettovoitot, tai riskittömästä vedosta korvattava panos, niin olisi erittäin tärkeää, että molemmat maksetaan pois ilman kierrätysvaatimuksia. Nämäkin bonustyypit pitävät usein sisällään kierrätysvaatimuksen, jolloin esimerkiksi juuri ilmaisvedolla voitetut nettovoitot täytyy kierrättää.

Talletusbonuksen kanssa tarkastellaankin sitten kierrätysvaatimuksia, sillä nämä löytyvät takuuvarmasti jokaisesta talletusbonuksesta. Ilmaisen rahan poisjakaminen ei varmasti kuulu yhdenkään vedonlyöntiyhtiön suunnitelmiin, joten vedonlyöntiyhtiön tarjoama bonusraha täytyy luonnollisestikin kierrättää. Kierrätysehdot paljastavatkin hyvin usein sen, että kuinka hyvä kyseinen vedonlyöntibonus on.

Vedonlyöntibonuksia harjataan läpi siinä toivossa, että bonusrahasta jäisi jotain kotiutettavaksikin. Täten on äärimmäisen selvää, että mitä kepeämmät kierrätysehdot, niin sitä parempi vedonlyöntibonus on. Bonusrahan suuruudella ei siis ole hirveästi väliä, sillä valtava bonussumma ei missään nimessä takaa aina hyvää bonustarjousta, mikäli bonusrahaan sidotut kierrätysvaatimukset ovat lähes mahdottomat.

Vedonlyöntibonukset aloittelijan apuna

Mikäli olet aloitteleva vedonlyöjä, on veikkausbonukset kuin tehty sinua varten. Kaikista parasta on, että sinulta löytyy todennäköisesti useita kymmeniä avaamattomia tilejä, joissa kaikissa sinua odottaa mahtava vedonlyöntibonus. Markkinoilta löytyy sinulle siis useiden tuhansien eurojen arvosta bonusrahaa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää matkalla vedonlyönnin ammattilaiseksi.

Bonusrahalla pelatessasi et nimittäin joudu ottamaan läheskään niin suurta riskiä, mitä joutuisit ottamaan pelkästään omalla rahalla pelatessasi. Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat useita satoja euroja kierrätysrahaa erittäin kepeillä kierrätysehdoilla, joten voit harjoitella vedonlyönnin alkeita lähes täysin ilman paineita. Ja kun bonuksen kierrättäminen onnistuu, voit lisätä summan pelikassasi jatkoksi, ja siirtyä toisen vedonlyöntiyhtiön bonuksen kimppuun.

Sivustolta toiselle poukkoillessasi huomaat myös, että kuinka paljon eri vedonlyöntiyhtiöt eroavat toisistaan. Mikäli olet myös tarkka rahasta, niin tajuat alta aikayksikön, että kuinka tärkeää on omistaa tili usealle eri vedonlyöntiyhtiölle jo pelkästään kertoimien kilpailuttamisen takia. Kun pelaat aina markkinoiden parasta kerrointa, maksimoit potentiaalisen tuottosi pitkässä juoksussa, ja olet askeleen lähempänä voitollisen vedonlyönnin harjoittamista.

Voit siis lunastaa useita bonuksia samanaikaisesti, ja kilpailuttaa kertoimia myös bonusrahalla pelatessasi. Tällöin on vain tärkeä varmistaa, että jokaisessa bonustarjouksessa on riittävästi kierrätysaikaa, sillä panostuksia kertyy huomattavasti vähemmän, kun pelaa usealla eri yhtiöllä samanaikaisesti.

Summa summarum – olit sitten aloitteleva vedonlyöjä tai kaiken nähnyt kokenut kettu, niin vedonlyöntibonuksista ei taatusti ole mitään haittaa. Vedonlyöntibonuksien ansiosta pienennät omaa virhemarginaaliasi huomattavasti, joka on oikealla rahalla pelatessa erittäin pieni, mikäli mielii harrastaa voitollista vedonlyöntiä.

Vedonlyöntibonukset pääsee kierrättämään hyödyntämällä Ilmaiset Pitkävetovihjeet, sillä laadukkaat vetovihjeet tarjoavat parhaan odotusarvon vedoille.

Vedonlyöntibonus säännöt – oma hölmöily voi maksaa maltaita

Se on varmasti jokaiselle tuttu tilanne, että kun ostat uuden teknologialaitteen tai teet tiliä uudelle vedonlyöntisivustolle, niin eteesi pärähtää valtavan pitkä sääntörimpsu. 99 % ihmisistä painaa silloin silmät ummessa ”agree” -nappulaa, ja se yksi prosentti joka ne säännöt lopulta lukee, koostuu varmasti hyvin pitkälti lakia lukevista opiskelijoista. Pointti on kuitenkin selvä – vaikka yksinkertaiselta ja simppeliltä tuntuva hyväksyntä vaikuttaa oikealta päätökseltä, kannattaa ainakin kerran lukea kaikki vedonlyöntiyhtiöltä löytyvät säännöt.

Sääntöjä on nimittäin vaikka millä mitalla, ja varsinkin uutena vedonlyöjänä voit vahingossa saada vaikka tilisi lukkoon, kun epähuomiossa sekoilet tilisi kanssa kiellettyjä asioita. Tämä koskee vedonlyöntisivuston lisäksi myös bonusehtoja. Jokainen vedonlyöntibonus on omanlaisensa, mutta lähtökohtaisesti samat lainalaisuudet pätevät jokaiseen bonukseen, mitä tulee nimenomaan bonussääntöihin.

Mikäli epähuomiossa ja täysin vahingossa rikot näitä sääntöjä, ei vedonlyöntiyhtiö anna sinulle toista mahdollisuutta bonuksen kanssa, vaan kaikki on kerrasta poikki. Tällöin menetät lunastamasi bonuksen, sillä voitetut bonusrahat sekä pahimmassa tapauksessa myös alkuperäisen talletuksesi, mikäli rikkeesi on niin vakava, että vedonlyöntiyhtiö päättää laittaa tilisi säppiin.

Bonus voidaan nimittäin mitätöidä niinkin vähäpätöisistä rikkeistä, kuin esimerkiksi ennenaikaisen kotiutuspyynnön tekemisestä, tai samaan otteluun kahden eri kohdevalinnan pelaamisesta. Jälkimmäinen tarkoittaa niin sanottua arbitraasia, jolloin varmistat itsellesi voittoa pelaamalla siinä vaiheessa itseäsi vastaan, kun kahden pelivalinnan palautusprosentti on yli 100.

Olet siis ennen ottelua pelannut vaikka Liverpoolin kotivoittoa kertoimella 1,95, ja kun Liverpool siirtyy ottelussa johtoon, varmistat aikaisemman positiosi pelaamalla otteluun korkeammalla kertoimella myös X2 -vaihtoehtoa, jolloin jäät pakosti voitolle ottelusta. Tämä on kiellettyä toimintaa lähes jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä, ja johtaa usein bonuksen välittömään mitätöintiin, ja pahimmassa tapauksessa juuri pelitilisi sulkemiseen.

Vedonlyöntibonukset ovat oikein käytettyinä mahtavia

Oikein käytettyinä vedonlyöntibonukset ovat pelaajalle loistava apukeino. Kun olet sisäistänyt vedonlyöntibonuksiin sisällytetyt ehdot sekä säännöt, voit harjata niitä läpi täysin huoletta. Internetistä löytyy niin paljon hyviä vedonlyöntibonuksia, että parhaat vedonlyöntibonukset kannattaa ehdottomasti napsia talteen ensi alkuun, etteivät mahtavat tarjoukset mene sivu suun.

Vedonlyöntibonuksien pelaaminen on siis täysin turvallista, kunhan et itse hölmöile. Mikäli pelaat asiallisesti ja sääntöjä kunnioittaen, voit olla täysin varma siitä, että asianmukaisin lisenssein valvotut peliyhtiöt kohtelevat myös sinua asiallisesti. Kilpailu vedonlyöntiyhtiöillä on niin kovaa, että yhteenkään huonoon mainostemppuun ei ole varaa, etteivät pelaajat karkaa kilpailevalle asiakkaalle. Tahallaan sinua ei siis kiusata, sillä vedonlyöntiyhtiön maine on muutamaa bonustarjousta varten tallettamaasi satasta arvokkaampi.

Pelaa siis järjellä ja ota vedonlyöntibonuksista kaikki hyöty irti. Parhaat vedonlyöntibonukset 2021 ovat kovan kilpailutilanteen takia niin loistavia, että tällä hetkellä käynnissä olevia pelaajien markkinoita ei yksinkertaisesti voi sivuuttaa!

Vastaa