PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ovat ylimääräinen työkalu vedonlyöjille ja esimerkiksi meidän Vakiovihjeet ovat täysin ilmaisia sellaisia. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy toki myös maksullisia vetovihjeitä, jotka voivat olla hyvinkin hyödyllisiä, mutta kun samaan aikaan sama hyöty on saatavilla ilmaisten vihjeiden muodossa, kannattaa ensiksi miettiä kaksi kertaa onko vihjeistä maksaminen järkevää puuhaa.

Laadukkaat pitkävetovihjeet ovat siis rakennettu ennen kaikkea ylimääräiseksi tueksi pelaajia varten. Yleisesti ottaen pelaajalla saattaa olla jo itse mietittynä kohde tai kohteet, joita hän lähtee pelaamaan, mutta ei ole koskaan huono asia hakea niiden omien tulkintojen rinnalle myös ulkopuolisen ammattilaisen mielipidettä; on nimittäin täysin mahdollista, että sitä on missannut jotain oleellista tietoa tietystä yksittäisestä kohteesta.

Kun edellä mainittuun lisätään se tosiasia, että ammattimainen ja asiansa osaava pelivihjeiden antaja on tehnyt myös kerroinvertailun puolestasi, jo pelkästään tämä seikka tekee pitkävetovihjeiden lukemisesta kannattavaa. Vuonna 2022 markkinoilla on niin paljon keskenään kilpailevia vedonlyöntisivustoja – yksi tärkeä kilpailuvaltti ovat juuri kertoimet – että vertailun tekemiseen kuluu aidosti reippaasti aikaa. Toinen tärkeä kilpailuvaltti ovat reilut vedonlyöntibonukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

PITKÄVETO – SUOMALAISILLE ÄÄRIMMÄISEN TUTTU PELIMUOTO

Pitkäveto on meille suomalaisille vedonlyöjille äärimmäisen tuttu pelimuoto ja itse asiassa meidän suomalaisten keskuudessa myös se kaikkein suosituin pelimuoto. Monien meidän kohdalla ne ensimmäiset pitkävedot on suunniteltu läheisen kioskin tai huoltoaseman pöydällä ja sen jälkeen toimitettu kuponki kassalle; tämä on ollut ikään kuin se tutustumisreitti pitkävedon ihmeelliseen maailmaan.

Aiemmin, kun olimme vain Veikkauksen tarjoaman pitkävetomahdollisuuden varassa, kertoimet olivat usein varsin alhaisia, kohdemäärät todella rajallisia ja panosrajatkin tulivat vastaan selkeästi nykyistä nopeammin. Vuonna 2022 vedonlyöntiyhtiöitä on kuitenkin tarjolla niin paljon enemmän, kiitos internetin ihmeellisen maailman, että meillä on roppakaupalla valinnanvaraa.

Kovan kilpailun myötä suomalaisten pelaajien ei tarvitse myöskään turvautua enää esimerkiksi niihin alhaisiin kertoimiin ja se on pelkästään loistava asia, koska toisella sivustolla samalla kohteella voi voittaa enemmän rahaa kuin toisella.

VOIKO ILMAISILLA PITKÄVETOVIHJEILLÄ VOITTAA?

Ilmaisilla pitkävetovihjeillä voittaminen on ehdottomasti mahdollista. Yleisesti ottaen jokaisen sivustolta löytyvän vihjaajan kohdalla seurataan niin sanottua palautusprosenttia eli onko vihjaajan laatimat pitkävetovihjeet olleet toisin sanoen voittavia. Täten sinun on mahdollista löytää ne parhaat ilmaiset vihjaajat ja siten tehdä heidän tietotaitoaan hyödyntämällä rahaa.

Mikäli sinua epäilyttää se, voivatko ilmaiset veikkausvihjeet todella olla voittavia, kannattaa miettiä asiaa tältä kantilta: suurella todennäköisyydellä pelivihjeen laatinut pelaaja tulee iskemään myös itse tämän vihjaamansa kohteen sisään parhaan kertoimen tarjoavalla bookerilla, joten hänellä on myös omat rahansa niin sanotusti pelissä.

Ilmaisten veikkausvihjeiden kohdalla vihjaajan tehtävänä on myös nimenomaan löytää niitä markkinoiden herkullisia kertoimia eli toisin sanoen ylikertoimia, joilla sitä voi aidosti lyödä rahaksi ja samaan aikaan ne kohtaavat positiivisen odotusarvon kanssa. Parhaiden pitkävetovihjeiden kohdalla ei siis puhuta mistään itsestäänselvistä kohteista, vaan pyritään aidosti löytämään ne kohteet ja kertoimet, jotka etenkin pitkässä juoksussa tuottavat sitä rahaa.

PITKÄVETOVIHJEISSÄ ESIINTYVÄT AMMATTIMAISET VEDONLYÖNTITERMIT

Kun vedonlyöjä lähtee lukemaan pitkävetovihjeitä, sitä törmää vihjeiden parissa useisiin erilaisiin vedonlyöntiin liittyviin termeihin. Kokeneemmille pelaajille nämä termit ovat varmasti tuttuja, mutta sen sijaan aloittelevilla pelaajilla ne saattavat mennä hieman yli hilseen, mikä on täysin ymmärrettävää.

Seuraavassa Veikkaus.info katsastaa ne yleisimmät vedonlyöntitermit, jotka pitkävetovihjeissä esiintyvät ja jotka liittyvät usein siihen ammattimaiseen vedonlyöntiin.

PALAUTUSPROSENTTI

Palautusprosentilla viitataan kaikessa yksinkertaisuudessaan pitkävetovihjeitä tarjoavan sivuston tai pitkävetovihjeitä laativan henkilön tuottamien vihjeiden palautusprosenttiin. Palautusprosentti kertoo kaikessa yksinkertaisuudessaan sen, ovatko pitkävetovihjeet olleet keskimääräisesti voittavia vai häviäviä. Palautusprosentti lasketaan jakamalla saadut voitot tehdyillä panostuksilla ja sen jälkeen kertomalla 100:lla.

RAJAKERROIN JA ODOTUSARVO

Rajakerroin ja odotusarvo liittyvät yleisesti ottaen siihen, onko kohde ja sen tarjoama kerroin järkevä pelivalinta vai ei.

Rajakertoimen saadakseen pelaajan tulee määrittää oma todennäköisyys kohteen toteutumiselle, esimerkiksi kotivoitolle. Jos todennäköisyys on esimerkiksi 46%, saadaan rajakerroin käänteisluvulla eli jakamalla luku 1 desimaaliversiolla todennäköisyydestä eli 0,46:lla. Tässä esimerkkitapauksessa rajakerroin olisi 2,17, joten sitä paremmat kertoimet ovat ylikertoimia ja alemmat kertoimet alikertoimia.

Odotusarvo määrittää puolestaan sen, onko vedonlyönti pitkässä juoksussa voitollista vai ei. Jos esimerkiksi pelataan kotivoittoa, kerroin sille on 1,90 ja laskemasi todennäköisyys sen toteutumiselle on 60%, tällöin lasketaan 1,90×0,60. Vastaukseksi tulee 1,14, joten pitkässä juoksussa identtisesti tätä kohdetta pelatessa voittoa tehtäisiin 14% per veto. Kyseessä olisi siis positiivisen odotusarvon veto.

YLIKERROIN JA ALIKERROIN

Kuten edellä todettiin, pelattavalle kohteelle tulee aina laskea rajakerroin, joka perustuu itse laskemaasi todennäköisyyteen kohteen osalta ja käänteislukuun. Mikäli rajakertoimeksi määräytyisi tuolla laskukaavalla esimerkiksi 2,00, kaikki tuon kertoimen alle jäävien bookereiden kertoimet olisivat alikertoimia ja yli menevät ylikertoimia.

MITEN PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET EROTTUVAT JOUKOSTA?

Parhaat pitkävetovihjeet on loppujen lopuksi kohtalaisen helppo tunnistaa. Kuka tahansa meistä voi mennä tarkastelemaan tilastoja, loukkaantumisia ja muita vastaavanlaisia faktoja sekä sen jälkeen kirjoittaa vihjeen, jossa käydään näitä kaikkien ulottuvilla olevia tietoja läpi.

Tilastojen, loukkaantumisten ja muiden yksityiskohtien läpikäynti pitkävetovihjeessä on toki sallittua, eikä se tarkoita sitä, etteikö vihjaaja voisi olla hyvä, mutta parhaat pitkävetovihjeet sisältävät myös paljon muuta kuin vain näitä tarjolla olevia faktoja. Erinomaisen vihjaajan tunnistaakin nimenomaan siitä, että tekstistä huokuu valtaisa tietämys lajista ja sarjasta, joita hän vihjaa. Taustalla tulee olla tietämystä esimerkiksi yksittäisistä pelaajista ja siitä, miten he suoriutuvat tietynlaisia ja tiettyjä vastustajia vastaan.

Mikäli törmäät jollain vedonlyöntivihjeitä jakavalla sivustolla uuteen vihjaajaan, ja alku ei ole lupauksia herättävä, se ei tarkoita vielä itsessään mitään. Vedonlyönnissä nimittäin kaikki mitataan pitkällä aikavälillä, eikä vain yksittäisten vihjeiden ja kohteiden perusteella. Tosiasia on myös se, että yksikään uskottava sivusto ei pidä vihjaajaa porukassaan mukana, mikäli homma ei lähde toimimaan.

Veikkaus.info kuuluu sivustona siihen kategoriaan, että meille kelpaa ainoastaan paras. Tästä syystä voitkin olla varma, että meidän tuottamamme vedonlyöntivihjeet ovat aina parasta A-luokkaa, eikä meidän osaavat vihjaajamme jätä vihjettä rakentaessaan kiveäkään kääntämättä.

PITKÄVETOVIHJEET SISÄLTÄVÄT MYÖS KERROINVERTAILUA

Pitkävetovihjeiden päällimmäinen tarkoitus on siis antaa betsaajille tukea ja ulkopuolista näkökulmaa asioihin. Kun tämä tapahtuu vielä kaiken lisäksi asiantuntijoiden eli toisin sanoen osaavien vihjaajien toimesta, tällöin tiedät olevasi oikeassa paikassa.

Pitkävetovihjeissä ei ole kyse kuitenkaan pelkästään siitä itse asiasta eli vihjaamisesta, vaan samalla saat ilmaiseksi silmiesi eteen kerroinvertailun. Vihjaaja on siis käynyt vedonlyöntimarkkinat läpi ja poiminut tarjolle nimenomaan ne parhaat kertoimet, joilla voittaessa voittaa kaikkein eniten rahaa.

Esimerkiksi aloittelevalle vihjaajalle pieni 0,10 tai 0,05 ero kertoimissa saattaa tuntua lähinnä vain marginaaliselta, eikä niin merkitykselliseltä, mutta mikäli tavoitteenasi on nimenomaan voittava vedonlyönti, tällöin ainoassakaan asiassa ei saa antaa niin sanotusti tasoitusta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Pitkävetovihjeet antavat pelaajalle parhaassa tapauksessa informaatiota, josta hän ei ole ollut tietoinen. Lisäksi osaavat vihjaajat ovat niin hyvin kartalla vihjaamistaan sarjoista, liigoista, joukkueista ja pelaajista, että he osaavat kertoa sinulle kohteen kannalta elintärkeitä asioita.

Vedonlyöntivihjeiden kohdalla tärkeä elementti ovat myös kertoimet. Vihjaajan tehtävänä on nimittäin tarjolla lukijoille ne parhaat kertoimet eli hän on käynyt läpi vedonlyöntimarkkinoiden tarjonnan sinun puolestasi.

Seuraavassa katsastamme vielä ne usein kysytyt kysymykset, mitä tulee pitkävetovihjeisiin.

MAKSULLISET VAI ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET?


Sekä maksulliset että ilmaiset betsivihjeet voivat olla hyviä tai huonoja. Esimerkiksi Veikkaus.info kuuluu tähän ilmaiset vihjeet tarjoaviin sivustoihin ja nimenomaan me tarjoamme sinulle erinomaiset ilmaiset vetovihjeet.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT KERTOIMET?


Löydät parhaat kertoimet helposti meidän tekemistämme vedonlyöntivihjeistä. Lisäksi me tarjoamme sinulle myös markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, joten sivustomme hyödyntämällä saat monta kärpästä yhdellä iskulla.

KANNATTAAKO VEDONLYÖNTIBONUKSET HYÖDYNTÄÄ VIHJEIDEN LOMASSA?


Vedonlyöntibonukset kannattaa aina hyödyntää, kunhan niihin liittyvät bonusehdot ja kierrätysvaatimukset ovat järkevällä tasolla. Vuonna 2022 kilpailu bookereiden välillä on niin hurjaa, että pelaajille on tarjolla valtavasti rahanarvoisia etuja näiden bonusten muodossa, mitkä löydät kätevästi meiltä.

Jääkiekon MM-kisat 2022