VEDONLYÖNTIBONUKSET – MILLAISIA BONUKSIA VEDONLYÖJILLE ON TARJOLLA?

Vedonlyöntibonukset ovat rahanarvoisia etuja, joiden hyödyntämistä ei missään nimessä kannata kaihtaa.

Moni vedonlyöjä, jolle vedonlyöntibonukset ovat hieman tuntemattomampi käsite, saattaa olla hieman epäileväinen näiden tarjolla olevien bonusten suhteen, mikä on täysin ymmärrettävää: meille suomalaisille, kun on toistettu esimerkiksi sanontaa ”jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei voi olla totta” tai muita samanlaisia variaatioita kyseisestä sanonnasta. Mutta jopa ne kaikkein parhaat vedonlyöntibonukset ovat kuin ovatkin totisinta totta ja niistä kannattaa eittämättä ottaa kaikki ilo irti.

Mutta millaisia bonuksia vedonlyöjille sitten on oikein tarjolla? Seuraavassa sukellamme bonusten ihmeelliseen maailmaan ja vastaamme myös kysymykseen ”miksi vedonlyöntibonukset ovat olemassa?”.

Millaisia ensitalletusbonuksia ja tervetuliaistarjouksia on olemassa?

Vaikka olisit jo hieman kokeneempi konkari nettivedonlyönnin maailmassa, on paljon mahdollista – itse asiassa jopa todennäköistä – ettei sinulla ole avattuna pelitiliä kaikille mahdollisille betsisivustoille, sillä niitä, kun on tarjolla järisyttävä määrä. Toisin sanoen myös kokeneemmilla pelaajilla on mahdollisuus edelleen saada näitä rahanarvoisia etuja eli tervetuliaistarjouksia itselleen, ja jos sitten satut olemaan kokemattomampi pelaaja etenkin nettivedonlyönnin suhteen, sinua odottaa todelliset apajat.

Lähes poikkeuksetta jokainen tervetuliaistarjous pitää sisällään nimenomaan ensitalletusbonuksen. Useimmiten tarjolla on 100% talletusbonus tiettyyn rahasummaan saakka: jos siis ensitalletusbonus on 100% aina 200€ saakka, silloin ensimmäinen tekemäsi talletus tuplataan eli toisin sanoen saat bonusrahana toiset 200€ kaupan päälle. Tokikaan se ei tarkoita sitä, että sinun on pakosta talletettava tuo 200€ saadaksesi bonuksen, vaan jokaisella sivustolla on niin sanottu minimitalletus, joka bonuksen saadakseen on tehtävä. Tämä minimitalletus liikkuu useimmiten 10-20 € välimaastossa, ja jos esimerkiksi talletat tuon 20€, saat päälle bonusrahan muodossa toiset 20€.

Parhaat tervetuliaistarjoukset pitävät sisällään myös muita bonuksia. Tarjolla saattaa olla vaihtoehtoisesti joko ilmaisveto, riskitön veto tai esimerkiksi talletusbonus kolmelle ensimmäiselle talletuskerrallesi.

Näistä edellä mainituista bonusmalleista ilmaisveto tarkoittaa sitä, että sinun on ensiksi lyötävä veto jollain tietyllä summalla – esimerkiksi 25 eurolla – ja vedon lyötyäsi vedonlyöntisivustot lahjoittavat tilillesi saman suuruisen tai jopa vielä suuremman ilmaisvedon. Parhaassa tapauksessa tämä saamasi ilmaisveto saattaa olla kierrätysvapaa eli saat pitää välittömästi ilmaisvedolla voittamasi rahat, mutta useimmiten siihen on sidottu kierrätysvaatimukset eli sinun tulee kierrättää saamasi voitot esimerkiksi viisi tai kymmenen kertaa vedonlyönnissä, jollain tietyllä minimikertoimella. Kierrätysvapaissa ilmaisvedoissa sinulle maksetaan yleisesti ottaen vedon osuessa nettovoitto eli vedon panosta ei makseta – sen sijaan kierrätysvaatimukset sisältävässä ilmaisvedossa myös panos maksetaan. Mikäli saamasi ilmaisveto ei ole voittava, sinulle maksetaan vedon panos takaisin.

Riskitön veto sen sijaan on kirjaimellisesti sitä itseään eli täysin riskitön. Toisin sanoen sinun ei tarvitse lyödä ensiksi vetoa saadaksesi riskittömän vedon käyttöösi, vaan se annetaan sinulle välittömästi. Jos siis esimerkiksi tervetuliaistarjouksen yhteydessä tarjolla on vaikkapa 20€ riskitön veto, saat sen välittömästi käyttöösi.

Kannattaako kaikki tarjolla olevat bonukset käyttää?

Periaatteessa tähän edellä olevassa otsikossa esitettyyn kysymykseen voisi vastata, että miksi ei, sillä kyseessä on joka tapauksessa aina potentiaalisesti rahanarvoinen bonus, jolla siis voit lähteä kasvattamaan pelikassaasi hieman ripeämmällä tahdilla.

Ensiksi kannattaa kuitenkin hyödyntää ne parhaat tarjolla olevat vedonlyöntibonukset.

No, millaisia nämä parhaat vedonlyöntibonukset sitten oikein ovat?

Parhaat bonukset ovat kierrätysvapaita. Bookkeri toisin sanoen antaa sinulle bonuksen käyttöösi, ja mitä ikinä tuolla bonuksella voitatkaan, saat voittamasi kahisevan puhtaana käteen. Sinun ei siis tarvitse pyörittää voittamaasi summaa vedonlyönnissä esimerkiksi viittä kertaa voidaksesi kotiuttaa sen, vaan se on kotiutettavissa välittömästi.

Vaikka kierrätysvapaat veikkausbonukset ovat tarjolla joillain sivustoilla, ne eivät ole hirveän yleisiä. Useimmiten betsisivuston tarjoama vedonlyöntibonus on siis varustettu jonkinasteisilla kierrätysvaatimuksilla; mitä maltillisemmat nämä kierrätysvaatimukset ovat, sitä parempi bonus on kyseessä. Mutta mikä sitten on maltillinen kierrätysvaatimus? Sellainen, jossa sinun tulee kierrättää bonusraha tai esimerkiksi ilmaisvedon voitot maksimissaan viisi kertaa ja minimikerroin kierrätyksessä on noin 1,50 tuntumassa. Myös kymmenkertainen kierrätysvaatimus on vielä kohtalaisen maltillinen. Kertoimien osalta kierrätyksessä kertoimet 1,40-1,60 ovat äärimmäisen maltillisia, mutta myös 1,80 on vielä varsin alhainen minimikerroin, sillä se ei liiaksi rajoita sitä, mitä kohteita voit veikata.

Kuten siis pari kappaletta aiemmin totesimme, käytännössä ottaen jokainen bonus on järkevää hyödyntää, joskin toisessa kotiutettavaan rahaan pääseminen on haastavampaa kuin toisissa. Yleisesti ottaen liikenteeseen kannattaakin lähteä kierrätysvapaista bonuksista, sen jälkeen siirtyä niihin maltilliset kierrätysvaatimukset sisältäviin vedonlyöntibonuksiin ja viimeisenä kokeilla onneaan bonuksilla, joissa kierrätysvaatimukset ovat melkoisen tiukat.

Mutta miksi sitten kannattaa edetä juuri edellä mainitussa järjestyksessä?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on siitä, että pelikassan kasvattaminen on vedonlyönnin käynnistysvaiheessa ensiarvoisen tärkeää. Jos siis aloittaisit niistä kaikkein tiukimmat kierrätysvaatimukset sisältävistä bonuksista, rahanteko olisi heti alkuun todella vaikeaa. Sen sijaan kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset ja maltilliset kierrätysvaatimukset sisältävät bonustarjoukset on helpommin muutettavissa konkreettiseksi rahaksi ja siten pelikassa alkaa lihoa välittömästi. Yhteenvetona bonusten osalta voidaan siis todeta, että niiden avulla sinulla on mahdollisuus saada selkeästi lennokkaampi lähtö vedonlyöntiin, sillä riski on betsisivustolla, eikä sinulla eli et pääse häviämään ylimääräistä rahaa bonusrahalla pelatessa.

Ja ai niin, meidänhän piti vastata siihen alussa esittämäämme kysymykseen eli miksi näitä bonustarjouksia on sitten tarjolla niin uusille kuin myös vanhoille asiakkaille? Koska ne ovat tapa houkutella uusia pelaajia ja pitää vanhoista pelaajista kiinni, sillä vedonlyöntimarkkina on äärimmäisen kilpailtu.

Tässä artikkelissa jo esiteltyjen bonusten lisäksi tarjolla on myös muun muassa seuraavanlaisia bonuksia (malliesimerkit):

  • 300% talletusbonus 50€ saakka (pienempi summa, suurempi prosentti perinteiseen talletusbonukseen verrattuna)
  • Reload-bonukset (ensitalletusbonuksen kaltainen, mutta arvoltaan pienempi ja pääosin jo olemassa oleville asiakkaille suunniteltu)
  • Cashback-bonukset eli käteisbonukset (pienehkö prosenttiosuus, joka maksetaan pelaajalle hänen tappioistaan)
  • Korotetut kertoimet (pelaajat saavat johonkin tiettyyn kohteeseen korotetut kertoimet – nämä bonukset sisältävät tietyn panosrajan)

Vastaa