VOITOLLINEN VEDONLYÖNTI – MITEN SE ON MAHDOLLISTA?

Onko olemassa sellaista asiaa kuin voitollinen vedonlyönti? Miten lyödä vetoa voitokkaasti? Tutustumme muun muassa näihin asioihin tässä artikkelissa.

Uskokaa tai älkää, voitollinen vedonlyönti on mahdollista. Yksi tärkeimmistä nyrkkisäännöistä on kuitenkin se, että mikäli haluat tehdä aidosti rahaa vedonlyönnillä, unohda useiden kohteiden kerroinrekat ja jättipotin kalastaminen välittömästi ensimmäisellä vedonlyöntikupongillasi, sillä se ei ole kovinkaan realistinen tapa tienata rahaa. Kaiken A ja O voitollisessa vedonlyönnissä on siis maltti ja fiksuus; apuna pelikassan rakentamisessa on ehdottomasti järkevää hyödyntää myös ne kaikkein parhaat vedonlyöntibonukset, joita betsisivustot meille pelaajille tarjoavat.

Netti tarjoaa loistavat vedonlyöntibonukset, joilla rakentaa pelikassaa

Tänä päivänä on edelleen olemassa niitä hyvin perinteisiä harrastevedonlyöjiä, jotka matkaavat lähikioskille iskemään kuponkinsa sisään. Vaikka tällainen betsaaminen pitää sisällään tietynlaista romantiikkaa, voitollinen vedonlyönti tapahtuu nykypäivänä isoilta osin internetin ihmeellisessä maailmassa.

Mutta miksi sitten on näin? Miksi nimenomaan voittavat betsaajat keskittyvät netin tarjontaan, eivätkä käy tuikkaamassa vedonlyöntikuponkejaan läheisellä R-kioskilla kassatyöntekijän käteen ja siten Veikkauksen automaattiin? Koska siten heiltä jäisi hyödyntämättä ne kaikkein parhaat kertoimet, jotka ovat löydettävissä nimenomaan vedonlyöntisivustoilta – aivan kuten myös ne parhaat vedonlyöntibonukset tai itse asiassa bonukset ylipäätään, sillä ei sinulle kukaan ole Veikkauksella vetoa lyödessä lykkäämässä esimerkiksi ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai muita rahanarvoisia bonuksia käsiisi.

Pelikassan rakentaminen on lähtökohtaisesti huomattavasti helpompaa, kun hyödynnät eri betsiyhtiöiden tarjoamat ensitalletusbonukset. Ensitalletusbonus sisältää yleisesti ottaen talletusbonuksen, joka saattaa olla esimerkiksi 100% talletusbonus 200€ saakka – varsin maltillisin kierrätysvaatimuksin. Siihen kylkeen on saatettu iskeä vielä muutaman kympin arvoinen ilmaisveto tai riskitön veto, joiden kummankaan kohdalla sinulla ei siis ole olemassa minkäänlaista riskiä hävitä rahaa.

Netissä operoivat vedonlyöntisivustot eivät myöskään unohda sinua sen jälkeen, kun olet avannut pelitilisi ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi sekä lyönyt ensimmäisen vetosi, vaan niitä rahanarvoisia etuja eli erilaisia kampanjoita ja bonuksia on tarjolla tasaiseen tahtiin; jos siis kävisit lyömässä vetoa siellä lähikioskilla, jäisit paitsi kaikesta näistä ja siten pelikassan rakentaminen olisi huomattavasti työläämpää.

Vedonlyöntivihjeet tukenasi voittavassa vedonlyönnissä

Voittavassa vedonlyönnissä kyse ei ole uhkapelaamisesta, vaikka se saattaa kuulostaa hassulta, sillä usein käsite ”uhkapelaaminen” yhdistetään vedonlyöntiin. Se on enemmänkin kuin sijoittamista: joskus sitä voitetaan ja joskus sitä hävitään, mutta aivan kuten tuottavassa sijoitustoiminnassa, myös voittavassa vedonlyönnissä kyse on nimenomaan rahan tekemisestä – ei sen häviämisestä.

Voittava vedonlyönti ei ole suinkaan helppoa tai välttämättä edes yksinkertaista, vaan sinun tulee pelaajana hallita monia osa-alueita. Kaikkein tärkein seikka on se, että otat huomioon pelikassasi suuruuden jatkuvasti. Jos alat tappioiden hetkillä tykittämään silmittömästi sisään vetoja, joihin pelikassasi ei ole varaa, olet äärimmäisen kaukana voittavasta vedonlyönnistä. Kaiken A ja O on siis pelikassan hallitseminen.

Toinen erittäin tärkeä seikka ovat kertoimet, sillä sinun kannattaa nimenomaan hyödyntää parhaat kertoimet. Lähtökohtaisesti saattaa kuulostaa hölmöltä nähdä vaivaa sen eteen, että löydät kertoimen 2,00 sijaan samalle kohteelle kertoimen 2,20. Pitkässä juoksussa tämä on kuitenkin erittäin kriittinen seikka voittavassa vedonlyönnissä, sillä ennen kaikkea voittavan vedonlyöjän kannattaa suosia single-kohteiden pelaamista. Jos siis panostat yhteen kohteeseen 100€, saat tuolla edellä mainitun esimerkin kaltaisella mallilla eli paremmalla kertoimella 20€ enemmän voittoa, mikä on prosentuaalisesti ja ennen kaikkea pitkässä juoksussa erittäin kriittistä.

Onneksesi sinun ei välttämättä tarvitse tehdä kaikkea työtä niiden kaikkien maukkaimpien kertoimien löytämiseen omatoimisesti, vaan joku voi tehdä työsi puolestasi eli käydä ottamassa markkinoiden parhaat kertoimet talteen. Näin on esimerkiksi vetovihjeiden kohdalla: kun hyvä ja luotettava sivusto laatii sinua eli pelaajia varten vetovihjeet eri kohteisiin, nostetaan näissä vihjeissä esille paitsi parhaat kertoimet ja parhaat vedonlyöntibonukset, heillä kiinnitetään huomiota myös siihen, että vihjeet on suunnattu niille kaikkein luotettavimmille vedonlyöntisivustoille.

Vetovihjeitä tarjoavat tahot eivät siis ole pelkästään auttamassa ja tukemassa sinua vedonlyöntipäätöksissäsi eli esimerkiksi kohdevalinnoissa, vaan tarjolla ovat myös ne kaikkein parhaat veikkausbonukset ja poimittuna kaikkein parhaat kertoimet, mitkä ovat erittäin tärkeitä asioita voittavan vedonlyönnin kohdalla.

Vetovihjeet ovat siis monella tapaa apu voittavassa vedonlyönnissä, mutta niiden varassa ei kannata missään nimessä kulkea yksinomaan. Ensiarvoisen tärkeää onkin, että lyöt vetoa nimenomaan lajeista ja sarjoista, jotka ovat sinulle äärimmäisen tuttuja ja joita seuraat todella paljon, ja sitten hyödynnät vetovihjeet siinä rinnalla, sillä siellä saattaa nousta esiin pointteja, joita et välttämättä ole hoksannut ottaa huomioon.

Voittava vedonlyönti vaatii kovaa työtä

Omaksi ilokseen, ikään kuin harrastuksena, vetoa lyöviä pelaajia eli niin sanottuja hupipelaajia löytyy maailmalta ja Suomesta pilvin pimein. Hupipelaajilla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä ammattivedonlyönnin eli voittavan vedonlyönnin kanssa.

Aivan, kuten ylipäätään elämässä mikään ei tule koskaan ilmaiseksi tai työtä tekemättä, ainakaan pääsääntöisesti, samat sävelet pätevät voittavaan betsaamiseen. Sinun on nähtävä vaivaa sen eteen pitämällä huoli siitä, että hyödynnät parhaat kertoimet, parhaat vedonlyöntibonukset, parhaat vedonlyöntivihjeet, betsaat lajeja ja sarjoja, jotka tunnet, seuraat betsaamiesi lajien ja liigojen tapahtumia, lyöt vetoa pelikassasi mukaisesti ja pidät kirjaa lyömistäsi vedoista.

Ja yksi asia vielä! Myös todennäköisyyksien laskeminen on voittavassa vedonlyönnissä äärimmäisen tärkeää, koska sillä löydät itsellesi ne kaikkein parhaat pelattavat kohteet ja parhaat ylikertoimet, etkä ainakaan sorru pelaamaan alikertoimia.

Vastaa